Alles over sloepen en tenders!

Bekijk winkelwagen Volg ons op Pinterest Check ons op Instagram Bekijk ons op YouTube Bekijk ons op Vimeo Volg ons op Twitter Like ons op Facebook
BAKSORDER

Alle reglementen, voorwaarden en voordelen die vallen onder
Daemes & Heeren.

ABONNEMENT
Een jaarabonnement kost 25,– euro. Een abonnement wordt aangegaan voor de opgegeven periode, van 24 maart tot 24 maart, en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Opzegging kan, met inachtneming van een opzegtermijn van een maand, alleen schriftelijk (of via mail) worden gecorrespondeerd.
Voorwaarden zijn onder voorbehoud op door ons aan te brengen wijzigingen.

LIDMAATSCHAP
Het lidmaatschap kost 30,–  voor het WelkomPakket. 40,– voor het WelkomPakket+ en loopt van 24 maart tot 24 maart en wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Opzegging kan, met inachtneming van een opzegtermijn van een maand, alleen schriftelijk (of via mail) worden gecorrespondeerd. info@daemesenheeren.nl
Voorwaarden zijn onder voorbehoud op door ons aan te brengen wijzigingen.

We sturen zo snel mogelijk het pakket inclusief het ‘Michieltje’. Deze kaart is strikt persoonlijk en niet overdraagbaar en geeft recht op extra voordelen die horen bij het lidmaatschap.

Over het lidmaatschap en de voorwaarden van Daemes & Heeren wordt alleen schriftelijk (of via mail) gecorrespondeerd.  info@daemesenheeren.nl

Van 24 maart t/m 31 oktober krijgt u na aanmelding van uw lidmaatschap binnen 7 werkdagen uw pakket in huis.
Vanaf 31 oktober  moet je even geduld hebben en ontvang je aan het begin van het vaarseizoen het pakket. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Nagenoeg alle foto’s op deze site zijn van Waterblauw. Foto’s van derden zijn met toestemming van het betreffende bedrijf gebruikt.

PS
Indien wij per abuis niet de naam hebben genoemd van de fotograaf en of andere creatieve uiting mail ons dan zodat we dat kunnen herstellen. Wij doen ons uiterste best de maker recht te doen.
Als je zelf geportretteerd bent in een van onze uitingen en dat niet wenst mail ons dan ook zodat we dat op kunnen lossen.

• Alles over sloepen • Varen met sloepen • Welkom op het water 

 Terug naar HOME