Alles over sloepen en tenders!

Bekijk winkelwagen Volg ons op Pinterest Check ons op Instagram Bekijk ons op YouTube Bekijk ons op Vimeo Volg ons op Twitter Like ons op Facebook
Pers | Berichten

24-03-2015 | Sloepliefhebbers worden massaal lid van Daemes op de Golven & Heeren op het water op drukke HISWA!

Uitgeverij Daemes op de Golven en Heeren op het Water maakt al vanaf 2012 het Sloepenboekje, een jaarboekje met gegevens over alle modellen sloepen. Bovendien bevat het meer informatie over vaargebieden van de bijbehorende Sloepenkaarten.

Daemes op de Golven & Heeren op het Water
Naast de uitgave in druk van het Sloepenboekje is er nu een platform dat sloepvaarders verbindt, Daemes op de Golven & Heeren op het Water. Dit genootschap wil de beleving van het varen met een sloep laten zien in woord en beeld.
Leden krijgen allemaal voordelen: kortingen op vrijetijdsbestedingen of -artikelen, waterverhalen, Sloepenpost – een digitaal minimagazine – en items voor kinderen aan boord, bovendien de Goed Zeemanschap Waaier (de belangrijkste vaarregels op een rij ) en nog veel meer.
Daemes op de Golven & Heeren op het water is een genootschap waar je lid van kunt worden, een platform voor sloepliefhebbers die de liefde voor het water met elkaar delen.

HISWA Amsterdam, een drukte van jewelste!
HISWA Amsterdam Boat Show is de start van het watersportseizoen en daarom de ideale plek voor sloepvaarders om hun hart op te halen. Er was ongelooflijk veel belangstelling voor het sloepengenootschap Daemes op de Golven & Heeren op het Water. Het ledenaantal groeide met het uur. De pakketten voor de leden moesten almaar aangevuld worden, de Sloepenboxen en kaarten vlogen de deur uit. De sfeer was optimistisch en ontspannen. De zin in het varen spatte er vanaf.

Dames op de Golven & Heeren op het Water biedt de sloepvaarder complete informatie over alles wat met sloepen te maken heeft. Zowel in praktische zin als in beleving.

PS
Kijk voor een beeldverslag op daemesenheeren.nl/beurzen-in-beeld/


03-03-2015 | ALLE SLOEPMERKEN OP EEN RIJ!

Uitgeverij Daemes op de Golven en Heeren op het Water maakt al vanaf 2012 het Sloepenboekje, een jaarboekje met gegevens over alle modellen sloepen bovendien te gebruiken als naslagwerk met meer informatie over de Sloepenkaarten zoals B&B’s, restaurants, cafés e.d.

Altijd de juiste informatie
Naast de uitgave in druk van het Sloepenboekje, met het overzicht van alle sloepen, staan nu ook alle merken digitaal op een rij op de site van Daemes op de Golven en Heeren op het Water www.daemesenheeren.nl

Voor het gemak van de consument kun je gelijk klikken naar de website van de betreffende sloepenbouwer zodat je altijd de juiste informatie hebt over het sloepenmerk dat je zoekt.

Praktisch en beleving
Op de site van Daemes op de Golven en Heeren op het water is ook veel beleving te vinden. Beleving is het uitgangspunt. In vorm en beeld laten zij het gevoel op het water zien. Dit platform biedt de mogelijkheid om het hele watersportseizoen – ook in de winter – verhalen en belevenissen in je sloep, tender of cabin, met elkaar te delen.

Alle facetten van het varen en beleven in beeld.

Dames op de Golven en Heeren op het Water biedt de sloepvaarder complete informatie over alles wat met sloepen te maken heeft. Zowel in praktische zin als in beleving.


 Terug naar HOME