Alles over sloepen en tenders!

Bekijk winkelwagen Volg ons op Pinterest Check ons op Instagram Bekijk ons op YouTube Bekijk ons op Vimeo Volg ons op Twitter Like ons op Facebook
BAKSORDER

Alle reglementen, voorwaarden en voordelen die vallen onder
Daemes & Heeren.

LIDMAATSCHAP
Het lidmaatschap kost 49,– (inclusief verrzendkosten) en loopt van 24 maart tot 24 maart en wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Opzegging kan, met inachtneming van een opzegtermijn van een maand, alleen schriftelijk (of via mail) worden gecorrespondeerd. info@daemesenheeren.nl
Voorwaarden zijn onder voorbehoud op door ons aan te brengen wijzigingen.

Je bent met het aangaan van ons lidmaatschap akkoord gegaan met onze voorwaarden en daarmee toestemming gegeven voor een automatische incasso per jaar. Mocht u het niet eens zijn met het geïncasseerde bedrag dan kunt u binnen 8 weken het bedrag storneren via uw bank.

Daemes & Heeren houdt zich het recht voor om aan het begin van elk kalenderjaar de contributie te verhogen, minimaal met het dan geldende inflatiepercentage en maximaal passend bij het bedrijfsbelang.

Over het lidmaatschap en de voorwaarden van Daemes & Heeren wordt alleen schriftelijk (of via mail) gecorrespondeerd.  info@daemesenheeren.nl

Van 24 maart t/m 31 oktober krijgt u na aanmelding van uw lidmaatschap in principe binnen 7 werkdagen uw pakket in huis.
Vanaf 31 oktober  moet je even geduld hebben en ontvang je aan het begin van het vaarseizoen het pakket. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

PRIVACY
Daemes & Heeren heeft een transparant privacybeleid. Je kunt in onze privacyverklaring onder andere lezen welke persoonsgegevens wij verwerken, waarom we deze gegevens nodig hebben etc. Toch een vraag over ons privacybeleid? Stuur een mail naar: info@daemesenheeren.nl

FOTOGRAFIE
Nagenoeg alle foto’s op deze site zijn van Daemes & Heeren. Foto’s van derden zijn met toestemming van het betreffende bedrijf gebruikt.

PS
Indien wij per abuis niet de naam hebben genoemd van de fotograaf en of andere creatieve uiting mail ons dan zodat we dat kunnen herstellen. Wij doen ons uiterste best de maker recht te doen.
Als je zelf geportretteerd bent in een van onze uitingen en dat niet wenst mail ons dan ook zodat we dat op kunnen lossen.

• Alles over sloepen en tenders • Welkom op het water 

 Terug naar HOME