Page 41 - SLOEP! 2016-03
P. 41

jachthaven
naardEn
ontMoeting Met
het verleden
Overal op de haven zijn ontmoetin- gen met het verleden. In het restaurant hangt een foto van
oom Thijs in het vroegere café. Feestzaal ‘t Wiel dankt haar naam aan de plas die ontstond uit een dijkdoorbraak (vlak achter het het hoofdgebouw) en Roei- en Zeilver- eniging Naarden huist nog altijd op de haven. Wat dat betreft, is er niets veranderd.
beleef, geniet, ervaar
Jachthaven Naarden is één van de vier duurzame, fullservice Thuis- havens die wordt beheerd door Den Daas Recreatie, het moeder- bedrijf in Elst (Gld). Daar waar de Thuishavens draaien om water, is hun fundament er echter een van baksteen. De huidige eigenaren van Den Daas Recreatie groeiden letterlijk op naast de baksteen- fabriek, met de geur van warm zand in hun neus. |
dE havEnMEEstEr
hEt rEstaurant
gerrit gortzaK is de havenmees- ter van jachthaven naarden. Als fervente watersporter is zijn werk een verlengde van hemzelf. Wat hij het leukste aan zijn vak vindt? Het is heerlijk om op en om het water bezig te zijn en met gelijk- gestemden een unieke ervaring bieden aan de gasten. gerrit vindt het bijna jammer als het werk er weer op zit en
hij naar huis gaat. Hij wil graag zijn gasten verrassen met leuke dingen om hun een leuke tijd te bieden.
restaUrant porterhoUse is een eigentijds, easy en casual restaurant met groot overdekt terras aan het water. Op de kaart staan eerlijke en herken- bare gerechten. je hebt veel keus uit gegrilde (biologische) steaks, geroosterde kip of heerlijke burgers. geniet hier van een lunch, een gezellig diner of ontspannen borrel in een ongedwongen sfeer. PorterHouse is dagelijks geopend voor lunch en diner (vanaf 11:00 uur) en biedt tevens de mogelijkheid voor een (werk)overleg, borrel of partij.
Wellicht in de (m)eatingRoom?
in hEt naardErbOs’
sLOEP!_03_2016 | 41


































































































   39   40   41   42   43