Alles over sloepen en tenders!

Bekijk winkelwagen Volg ons op Pinterest Check ons op Instagram Bekijk ons op YouTube Bekijk ons op Vimeo Volg ons op Twitter Like ons op Facebook
Sloepenboekje

Oorsprong

De eerste uitgave van het Sloepenboekje in 2012, het enige en unieke overzicht van alle sloepen, tenders en cabins, blijkt een denderend succes. Zowel de sloepenbouwers als consumenten maken er gretig gebruik van. Een compleet naslagwerk voor sloepen zoals nog niet eerder uitgebracht is. Bovendien vind je in het Sloepenboekje verhalen, mooie foto’s, kortingen en leuke events voor sloepvaarders. En meer!

Bij de uitgave van 2013 introduceert Sloepenboekje de eerste Sloepenkaarten van Leiden en Loosdrecht!

Deze Sloepenkaart is een handzaam kaartje met alle relevante informatie voor de sloepvaarder. Waar kun je lekker eten en drinken, waar kun je slapen en aanleggen, en natuurlijk ook brughoogtes en andere praktische informatie.

De Sloepenkaarten zijn inmiddels, naast Leiden en Loosdrecht, aangevuld met de vaargebieden Kaag & Braassem, Westeinder, Vinkeveen en natuurlijk kaarten van Friesland.

Twee vaargebieden van Friesland bij de Sloepenkaarten: Langweer-Joure-Woudsend-Heeg-Sloten-Sneek en Koudum-Stavoren-Hindeloopen-Balk-Workum-Makkum. Nieuwe Sloepenkaarten van andere mooie vaargebieden zijn in ontwikkeling!

In 2014 verschijnt een complete Sloepenbox. Een box waarin alles samen komt, Sloepenboekje, Sloepenkaarten en daarbij gratis een ‘Goed Zeemanschap-kaart’, een klein handzaam kaartje met de meest relevante vaarregels op een rij. Een prachtig cadeau om te krijgen en om te geven!

In 2015 sluiten Sloepenboekje en Sloepenkaarten mooi op elkaar aan. Informatie over items op de kaart vind je terug in het boekje. Verder ligt de focus in het Sloepenboekje 2015 op beleving. Veel aandacht voor vaargebieden, waterverhalen, foto’s en meer.

Sloepenboekje 2016 is een editie waar wij ongelooflijk trots op zijn. Elk jaar willen we ons ontwikkelen en elk jaar is dat een mooie uitdaging. In 2016 zit er meer beleving in dan ooit. En nieuw is de start van een overzicht binnen een vaargebied van alle horeca met aanlegsteiger voor je sloep. Leg Sloepenboekje daarom altijd samen met de Sloepenkaarten aan boord! Heb je zin in een drankje, wil je ergens slapen of een hapje eten? Alle info die je nodig hebt is overzichtelijk per Sloepenkaart in Sloepenboekje te vinden!

Sloepenboekje 2017 is een waar naslagwerk en samen met de Sloepenkaarten heb je alles aan boord wat je nodig hebt om mooie tochten te maken maar ook gewoon in je eigen vaargebied. Het complete overzicht van alle sloepen, tenders en cabins met daarnaast een uitgebreid totaalbeeld van eten, drinken, slapen, tanken, sloepverhuur en jachthavens overzichtelijk per vaargebied.

Sloepenboekje 2018 met allemaal leuke en handige info. Interviews met de leukste watersporters van Nederland. Het complete overzicht van alle sloepen, tenders en cabins.

• Alles over sloepen • Varen met sloepen • Welkom op het water 

Bestellen