Feestje om te lezen

We noemen het met opzet geen nieuwsbrief maar een ‘minimagazine’ omdat het een feestje is om te lezen. Spannende verhalen van sloepvaarders, toffe aanbiedingen, te gekke anekdotes, een mooie merkspecial, een hele Sloepenpost in het teken van grote watersportbeurzen zoals HISWA te water. Ook andere leuke events komen aan bod. Alles voor de leukste watersporters van Nederland.

Sloepenpost gemist? Lees ‘m hier!

Aan het roer met…

Sloepvaarders vertellen het verhaal achter hun sloep. Hoe zijn ze tot hun keuze gekomen? Wat vinden ze het leukste aan het varen? Welke naam heeft de sloep en wat betekent deze? Wat zijn de gewoontes aan boord? En natuurlijk pikante, leuke, ontroerende, hilarische anekdotes. Lees ze allemaal.

Kapitein van het Jaar

We hebben allemaal lieve vrienden, leuke familie en bijzondere mensen om mee te gaan varen. Iedereen wil wel eens aan het roer staan. Even de kapitein zijn. En zelf ben je dat natuurlijk ook, de kapitein van je eigen sloep. Geniet mee van al die glunderende koppies in onze galerij.

Sloep in beeld

Events op en aan het water, beleving in beeld, sloep van de week, groeten uit… en beurs in beeld. Fotoalbums gemaakt door Daemes & Heeren die je alles weer doet herbeleven. Digitaal op deze site en gekoppeld aan Facebook. Bekijk ze allemaal en geniet na met volle teugen.

Sloepverhalen

In Sloepverhalen vertellen sloepvaarders wat ze meemaken. Spannende avonturen langs rivieren, door sloten, over poeltjes naar nieuwe vaargebieden. Ontroerende momenten die je samen meemaakt op het water. Prachtige vaartochten door natuur en steden en nog veel meer. Beleef ze allemaal.

Hond aan boord

Huisdieren horen bij Nederlanders. Ze gaan overal mee naar toe. Maakt niet uit waar, maar ze gaan gewoon mee. Ze horen erbij. Honden zijn bij uitstek genieters op het water. Natte neuzen over de reling, kwispelende staarten van plezier en wapperende oren in de wind. Staat jouw viervoeter er al tussen?

Stuurboord_Bakboord

Interviews met verschillende mensen uit de vele takken die de watersport heeft. Een sluis-of brugwachter, een havenmeester en ga zo maar door. Allemaal bevlogen vakmensen die iets te melden hebben. Informatief, boeiend, leerzaam en interessant. Interviews die echt leuk zijn om te lezen.

Piraatjes op het water

Jong geleerd is oud gedaan. Laten we vooral de jeugd meenemen en betrekken bij het varen. Zij zijn de toekomst. Laat ze lekker meegenieten en leer ze hoe heerlijk het op het water is. Zet ze eens aan die helmstok en geef eens het roer over. De mooiste Piraatjes in ons fotoalbum.