Alles over sloepen en tenders!

Bekijk winkelwagen Volg ons op Pinterest Check ons op Instagram Bekijk ons op YouTube Bekijk ons op Vimeo Volg ons op Twitter Like ons op Facebook
WIE WE ZIJN

Keukentafels, zolderkamers en garages

Aan keukentafels, op zolderkamertjes en in garages ontstaan de mooiste dingen. In die zin zijn de bedenkers en makers van Daemes op de Golven & Heeren op het Water geen uitzondering. Wat begon als een idee aan de keukentafel is nu uitgegroeid tot een uitgeverij met verschillende producten in de sloepenwereld.

Beleving is ons uitgangspunt. In vorm en beeld laten wij het gevoel op het water zien. Ons platform biedt de mogelijkheid om het hele watersportseizoen – ook in de winter – verhalen en belevenissen in je sloep, tender of cabin, met elkaar te delen. Alle facetten van het varen en beleven brengen wij in beeld.

Wij hebben een team van professionals die allemaal een sloep, tender of cabin varen en daardoor weten wat er speelt onder Daemes op de Golven & Heeren op het Water. Vormgevers, tekstschrijvers, fotografen en filmers die de liefde voor het water delen.

• Alles over sloepen en tenders • Welkom op het water