Sloep in beeld

In de loop van de tijd hebben we al heel wat meegemaakt op en rond het water. Van grote watersportbeurzen tot intieme Daemes & Heeren events. Van gezellige sloepentochten in Gent en Loosdrecht tot muziekfestivals op de Kaag. Ontmoetingen op het water. Soms pak je thuis wel eens een fotoalbum uit de kast. ‘Sloep in beeld’ is hét fotoalbum van de watersport.

BELEVING IN BEELD

Foto’s van sloepen, tenders en cabins in de mooiste vaargebieden van Nederland. Beleving rondom sloepen, sloeproutes en watersport. Nederland is sloepenland bij uitstek, een kijkje op het water. Heb jijzelf een prachtfoto van jouw favoriete vaargebied? Mail hem naar redactie@daemesenheeren.nl.

SLOEP VAN DE WEEK

Als we varen zien we de mooiste sloepen en tenders voorbijvaren. En natuurlijk ook de prachtige wat grotere luxe cabine-sloepen. ‘In het wild’ noemen wij dat. Maak jij ook weleens zo’n mooie plaat van een boot? Mail hem naar redactie@daemesenheeren.nl.

GROETEN UIT…

Wil je de ‘Groeten uit…’ waar dan ook doen met je eigen sloep, tender of cabin? Van Lukjebroek tot Woudsend. Maak je eigen leuke foto. Mail hem naar redactie@daemesenheeren.nl. Wij maken dan een unieke digitale ansichtkaart voor je!