Algemene voorwaarden en privacy bij Daemes & Heeren

LIDMAATSCHAP
Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot 31 december en wordt aangegaan voor de opgegeven periode en wordt daarna – behoudens opzegging – automatisch verlengd. Bij je aanmelding ga je akkoord met onze voorwaarden en een automatische incasso.
Opzegging kan, met inachtneming van een opzegtermijn van een maand, alleen schriftelijk (Postbus 170, 2150 AD Nieuw-Vennep) of via mail leden@daemesenheeren.nl worden gecorrespondeerd.
Voorwaarden zijn onder voorbehoud op door ons aan te brengen wijzigingen.

Over het lidmaatschap en de voorwaarden van Daemes & Heeren wordt alleen schriftelijk (Postbus 170, 2150 AD Nieuw-Vennep) of via mail leden@daemesenheeren.nl  gecorrespondeerd.

Je ontvangt na je aanmelding zo snel mogelijk het pakket inclusief de cadeaus zoals een jaar lang gratis lidmaatschap op Botenwacht en een leuke Daemes & Heeren verrassing.

In principe krijg je het, op dat moment lopende, drukwerk. In het voorjaar en de zomer sturen we je kosteloos het nieuwe Sloepenboekje en SLOEP! Sloepenkaarten zijn op aanvraag kosteloos na te bestellen bijvoorbeeld bij een update of anderszins.

PRIVACY
Daemes & Heeren heeft een transparant privacybeleid. Je kunt in onze privacyverklaring onder andere lezen welke persoonsgegevens wij verwerken, waarom we deze gegevens nodig hebben etc. Toch een vraag over ons privacybeleid? Stuur een mail naar: info@daemesenheeren.nl

FOTOGRAFIE
Nagenoeg alle foto’s op deze site zijn van Daemes & Heeren. Foto’s van derden zijn met toestemming van het betreffende bedrijf gebruikt.

PS
Indien wij per abuis niet de naam hebben genoemd van de fotograaf en of andere creatieve uiting mail ons dan zodat we dat kunnen herstellen. Wij doen ons uiterste best de maker recht te doen. Als je zelf geportretteerd bent in een van onze uitingen en dat niet wenst mail ons dan ook zodat we dat op kunnen lossen.