Home/SLOEPENWINKEL TAGRIJN

Alles voor sloepen! Winkel voor kaarten, caps en cadeaus!

ALLE PRODUCTEN

 • LID WORDEN

   49,00
  Daemes op de Golven & Heeren op het Water is hét genootschap voor de leukste watersporters van Nederland en van daarbuiten. Sloepvaarders die de liefde voor het water met elkaar delen. Die met hun sloepen, cabins en tenders de grachten, sloten, rivieren en plassen afschuimen. Hartstochtelijk en met een knipoog. Inclusief abonnement op SLOEP!
 • Het is fijn als je een cadeau kiest waar met zorg aandacht is besteed. Een cadeau waar je blij van wordt om het te geven of om te krijgen. Geef deze unieke combinatie van Sloepenboekje inclusief vakantiebijlage en de speciale editie SLOEP! #14 inclusief Pan Overboord, WaterWonen en Vakantie-bijlagen en Langs de oevers van de Ringvaart en Hollandse Plassen als bijbladen cadeau!  
 • Welke sloepvaarder wil je nou niet blij maken met een cadeau waar alles in zit waar het hart vol van is! Maak jouw favoriete sloepvaarder blij en bestel het lidmaatschap! Inclusief SLOEP!, een tijdschrift dat je grijpt, boeit en verrast. Handige Sloepenkaarten voor de mooiste tochten, Sloepenboekje en nog veel meer leuke, stoere en mooie items. Een ultiem cadeau om te geven aan sloepvaarders!
 • Sloepenkaarten van de mooiste vaargebieden in Nederland bij elkaar. Een verzameling van 26 vaarkaarten die jou door heel Nederland gidst. Vaar je in Leiden en wil je naar Enkhuizen? Dan wil je onderweg wel even lekker eten en slapen. Van Loosdrecht naar Amsterdam? Deze met zorg samengestelde set neemt je mee door heel Holland. Wil ik mee aan boord!
 • Sloepenboekje

   12,50
  Al jarenlang hét naslagwerk voor iedereen die iets met sloepen en tenders te maken heeft. Een keur aan praktische info over bijvoorbeeld leuke vaargebieden, sloeproutes, slaap- en vakantie adressen aan het water, wat je moet doen bij een ongelukje aan boord, tank-info, interviews, tips en tricks. Als afsluiting het overzicht van alle sloepen, tenders en cabins die nu te bestellen zijn. En nog veel meer! Wil ik aan boord!
 • Ontspannen, in welke vorm dan ook, doe je op en rond de Hollandse Plassen. Met je sloep, tender of cabin lijk je te varen door schilderijen van Hollandse Meesters. Met molens op de achtergrond, via bloemrijke oevers, door polders, langs dijken en door sluizen is het echt genieten. Door de verscheidenheid aan grote en kleine plassen, is er in ieder gebied van de Hollandse Plassen iets anders te beleven. Wil ik ontdekken!
 • SLOEP! #14

   9,95

  Magazine dat zijn weerga niet kent

  Hij is lekker dik… en bovendien gevuld met heel bijzondere bijlagen. Kom op, en verslind die pagina’s. Spraakmakende interviews waarin bijzondere persoonlijkheden praten over het leven en wat water met hen doet. Een heel tijdschrift vol inhoud, plezier en beleving. Een heerlijk dubbeldik exemplaar op je deurmat. Wil ik lezen!
 • Zestig kilometer door de polder. Indrukwekkend staaltje Nederlands waterbeheer en landschap. Industrieel en natuurlijk. Afwisselende taferelen strelen je oog. Je vaart door een historisch verhaal. Langs de oevers van de Ringvaart ontdek je de vele parels van Haarlemmermeer. Of het nu monumenten, pittoreske dijkhuisjes of prachtige vaargebieden zijn, langs de oevers van de Ringvaart kun je ze bewonderen. De Ringvaart is bovendien een belangrijke verbinding naar bijna alle andere vaargebieden in Nederland. Wil ik ontdekken!
 • Vaarten, kanalen, kleine en grote sloten. Varen door weergaloze natuur met polders en langs dijken. Koeien die je vanaf de oevers recht in de ogen aankijken, wuivende populieren langs het kanaal en aantrekkelijke dorpjes om even aan te meren. Amsterdam is de poort naar een fenomenaal vaargebied. Holland boven Amsterdam moet je beleven en is om nooit meer te vergeten. Wil ik hebben!
 • De set gekoppelde sloepenkaarten Zuidelijk Holland geeft je een levendige kijk op schilderachtige taferelen. Hollandse luchten boven de polder, stadse architectuur die je de adem beneemt, industriële vergezichten in het aloude kassengebied, en bevers om te spotten in onze eigen natuur. Rotterdam springt er onmiskenbaar uit om zijn ouden haven. De andere gebieden kenmerken zich weer door hun eigen karakteristieken. Dat is Zuidelijk Holland. Als dit jouw vaargebied is dan bof je. Wil ik checken!
 • Ben je liefhebber van verstilde en authentieke natuur of van spektakel op het water? Het Randmeren gebied geeft je volop de ruimte. Van pittoreske dorpjes en steden, de rijke historie van de Hanzesteden, het cultureel erfgoed van de Zuiderzee met haar rijke visserijgeschiedenis of simpelweg de gezelligheid van restaurants, strandtenten en beachclubs. Dus niet alleen op het water maar ook langs de oevers van de Randmeren valt meer te ontdekken en te beleven. Wil ik beleven!
 • Wie varen zegt, zegt Friesland. Alsof heel Friesland aan elkaar zit met de mooiste vaargebieden. Als Fries word je praktisch geboren op het water. Maar ook de rest van Nederland is dol op Friesland. Friezen zijn gastvrij en laten dat overal waar je aanmeert voelen. Iedereen heeft wel eens gezoend tijdens de Sneekweek… De meeste watersporters kennen de Friese meren en hun aantrekkingskracht. Deze Friese gekoppelde kaarten nemen je mee naar natuur en cultuur. Wil ik zien!  
 • Over veelzijdigheid gesproken. Het lijkt wel of je in het buitenland bent als je door dit stuk van Nederland vaart. Groningen klinkt heel ver weg, maar dat valt reuze mee hoor. Gooi je sloep op de trailer en ga! Of huur een lekkere vakantiebungalow met sloep voor de deur. Geschiedenis en natuur gaan hand in hand in dit vaargebied. Trek de stoute schoenen aan en ondervind het. Er gaat niets boven Groningen. Wil ik hebben!
 • Romantisch! Dat is het eerste wat bij je opkomt bij varen door een historische binnenstad. Je waant je in een andere eeuw. Een eeuw met frêle freules en rijke baronnen, van harde koopmannen en stoere zeelieden. Een stad biedt vertier en leven. Grachten hebben allemaal een eigen verleden en die is voelbaar. Bierbrouwerijen, bordelen en kastelen. Een lust voor het oog, voer voor het hart en leven in de brouwerij. Wil ik zien!
 • De Daemes Cap

   15,00
  Als schipper wapperen je haren lekker in de wind. Als meevarend gezelschap hetzelfde verhaal. Soms is het lekker die wapperende haren even te beteugelen. De zon is heerlijk en soms lastig als hij in je ogen schijnt. Deze charmante cap helpt je jouw haardos in het gareel te houden en je ogen te beschermen tegen te fel zonlicht.
 • De Heeren Cap

   15,00
  Deze cap is stoer, praktisch, sportief en vooral heel goed gemaakt en daarom comfortabel op je schedel. Als sloepvaarder wil je wel een beetje goed voor de dag komen toch? De ultieme combinatie van een mooi uiterlijk en uitmuntende draagbaarheid maakt deze cap tot een groot succes.
 • De vlag is bij uitstek een uniek kenmerk van de sloep. Regelmatig een ietsiepietsie te groot… hangend met het puntje in het water. Een veelal klassiek model. Natuurlijk rood, wit en blauw. De vlag hoort erbij als een vis in het water. Zonder vlag vaar je niet uit. Net als je fenders binnenboord halen. Het is sloepetiquette.
 • Steigerglaasje

   15,00
  Genieten aan boord als het koud is? De weduwe houdt je warm… een sublieme combinatie van het aloude Friese fûgeltsje samen met een flesje goddelijke kruidenbitter van de enige echte Weduwe Joustra. Het fûgeltsje steek je in het steigerhouten blokje en ‘tsjoch op’ oftewel proost!
 • Varend over de Ringvaart ontdek je Haarlemmermeer echt! Je wordt zomaar getrakteerd op typische Hollandse vergezichten, vaar je langs monumenten, de Stelling van Amsterdam en leg je aan bij gezellige café’s en restaurants. De Ringvaart is de verbinding tussen dorpen, steden en plassen. Lees er alles over!
Ga naar de bovenkant