Als Andy en Patricia bij Jachtwerf Arie Wiegmans binnenstappen komen ze om te informeren naar de kosten van een reparatie aan hun rib. En naar later blijkt …Andy met een verborgen agenda…

Hij droomt al langer van een sloep maar zijn Patricia helemaal niet. Zij wil hard varen om te kunnen wakeboarden en dat kan toch niet met een sloep?

STOER EN SNELVAREND

Het gesprek over het repareren van de rib verandert gaandeweg in een gesprek over sloepen. Niet hard kunnen varen met een sloep? Nou echt wel! Andy had al stiekem wat speurwerk gedaan en zijn oog laten vallen op een AW24 One Off Edition. Stoere uitstraling en snelvarend.

BELEVEN

Een proefvaart was binnen no time gepland. ‘Je moet hem beleven’ zegt Ron Wiegmans. En dat gebeurde, Andy en Patricia beleefden de sloep op en top. Patricia zegt ‘twee wensen kwamen samen in één boot! Toen was de koop snel een feit en waren ze bezitters van een AW24.

ECHT MOOI

Wat hen zo aansprak aan de sloep? Nederlands fabricaat, dichtbij in eigen buurt (Andy en Patricia komen uit Maarssen), het sportieve uiterlijk en de gewaagde bekleding met wit leer in combinatie met het antraciet van de sloep. Bovendien ligt de sloep mooi stabiel in het water, je kunt er gemakkelijk in lopen in tegenstelling tot de rib. Dit was de enige sloep die Andy echt mooi vond.

Aan boord is ook alle comfort aanwezig, veel bergruimte, mooi sober, zonder franje, basic en strak. Met fijn zwemplateau. Alles is mooi weggewerkt.

‘Less is more’

HELDER EN EERLIJK

De adviezen van Ron Wiegmans waren een verademing vertelt Andy. Oprecht en lekker duidelijk. Een helder en eerlijk verhaal. We misten nog wat spullen zoals een pikhaak, stootwillen en kleine kussens. We hadden de boot al gekocht en zonder te vragen lag alles de volgende dag aan boord. Dat had Ron geregeld. Hij denkt mee en hup gelijk actie. Niks is te veel.