PERFECT

In eerste instantie kochten we een tweedehands sloep om te kijken of het varen iets voor ons zou zijn en om te bepalen aan wat voor eisen een boot voor ons zou moeten voldoen. Mijn vrouw wilde graag een zonnedek, mooie strakke vormgeving en een riante zit. Zelf wilde ik wat sneller kunnen varen en nu met de juiste motor erin en een boegschroef voor wat meer gemak bij de besturing. Dat alles vonden we in de iSloep Rapida 750, die wat ons betreft ook qua prijs-kwaliteit verhouding de perfecte boot is.

‘Zelf wilde ik wat sneller
kunnen varen’

SABBATICAL

Drie jaar geleden hebben we, na verkoop van ons bedrijf en een keertje meevaren met vrienden, besloten een bootje te kopen. Zo zijn wij, lekker impulsief.
Het was tijd voor een time out en het toeval wilde dat de sloep waar we ons oog op hadden laten vallen Time Out heette, dus dat vonden we wel toepasselijk en daarom hebben we deze naam aangehouden.

VAN ALLES WAT

Het gebied Kaag & Braassem is heel centraal gelegen en heeft van alles wat, open water, leuke achteraf slootjes. Binnen no time vaar je op de grachten van Leiden, kun je in Katwijk van boord om even lekker naar het strand te gaan. Met zo’n 2 à 3 uur zit je in hartje Amsterdam, met zijn SAIL, de HISWA en de Gay Pride. Ook Den Haag en het Westland zijn, met tussenstop, goed bereikbaar.

GENIETEN

Het buiten zijn en met familie en vrienden quality time doorbrengen, onder het genot van een hapje en een drankje en wat tussenstopjes onderweg om even de benen te strekken en bijvoorbeeld een lekker ijsje te kopen.
Ik wilde in eerste instantie een snelle sloep in plaats van een langzame tender, maar mijn vrouw viel toch voor het strakke design van deze tender.
Met de extra opties hebben we nu beiden wat we willen en zijn we dolgelukkig met deze tender.

‘Iedereen verklaart me nog steeds voor gek, dat mijn allereerste dag varen ooit, we naar SAIL Amsterdam zijn gevaren. Het was fantastisch! Al was het wel even wennen tussen al die Tall Ships…’